Läkerol från Slovakien någon?

Först bar det sig inte bättre än att Unilever köpte merparten av världens glassproducenter och nuförtiden förser man mänskligheten med samma glassar och samma fula hjärta varhelst glass säljs. Nu har Cloetta, utan att bli uppköpt av en multinationell jätte, på egen hand, gjort bort sig och köpt Leaf inkluderande Ahlgrens och bestämt sig för att flytta tillverkningen av Läkerol till Slovakien. Det är säkert mer än rimligt utifrån en rent

Finskt alternativ.

produktionsbaserad analys och kalkyl, men, förhoppningsvis, kommer slovakisk Läkerol att smaka smolk , varmed konsumenter som tycker om autentiska produkter och uppriktiga berättelser skyr halstabletten i framtiden och när man ändå är igång kan man skippa bilar från Ljungsbro – tillverkningen av Sveriges mest sålda bil flyttas till Ljungsbro; som en Volvo byggd i Burkina Faso (inget ont om Burkina Faso  eller, för den delen, Ljungsbro i sig)  – och tror jag bestämt, Cloettas egna produkter – Plopp, Center, sockerbitar – för de lär snart vara tillverkade i Slovakien eller Kina eller Burkina Faso de också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *