Piceatannol för löpare, mot fetma

Enligt ett flertal vanligtvis välunderrättade källor, samt input från löparkollegor, är Piceatannol verksamt mot fetma – det är rent av så att ett glas rödvin efter träningsrundan gör gott mot oönskad övervikt. Något vi vinmakare anat i åratal.

För löpare, mot fetma

5 svar på ”Piceatannol för löpare, mot fetma

  1. Man kan inte tänka sig att ett glas rödvin ersätter träningsrundan? Låter betydligt mer tilltalande än att först löpa och sedan dricka vin.

  2. Definitivt. Folk ska göra som de själva vill och relativt sett förefaller en träningsrunda väga lätt jämfört med ett glas rött. F ö får man hoppas att landets elitidrottare, särskild sådana som övertränat sig, tar detta till sig.

  3. Tungt rödvin, tungt huvud, tung kropp – låter som om det åtminstone ska till en långpromenad för att inte förfalla helt.

  4. Nja, nu hade du invaggat mig i tron, att jag lika gärna kunde ligga hemma i soffan och pimpla Lemelson som ge mig ut på dagens löprunda, men du har nog en poäng i det du säger så jag fortsätter väl att träna också då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *