Fredagen den 13:e

Denna fredagen den 13:e kan vinifierat.se konstatera, att man bedriver exorcism i Borås, att flickebarnet som varit föremål för bedriften månne tittat på schlagerfestvalen och därför blivit föremål för denna suspekta uppmärksamhet, att vinifierat.se undrar vad barnen på förskolan i Järfälla gjort för ont – har även de tittat på schlagerfestivalen?,  att Nordkorea lyckats riktigt bra med sin internationellt uppmärksammade raketuppskjutning – det är inte alla som kan bygga en raket som flyger i en minut.

Också en raketvariant

3 svar på ”Fredagen den 13:e

  1. Att man (Nordkorea) erkänner ett misslyckande och inte direkt skyller på sabotage från kontrarevolutionära element är det ett tecken på självinsikt, eller….

  2. … hybris; hade inte de utländska observatörerna varit där hade det kanske varit lättare att hitta på en bra ursäkt? Men det kan förstås handla om mognad också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *