Tidningskrönikan 5 maj 2012, Girl & Tom Waits

Det har visat sig att mördade Esa Rano hade guld hemma och SAS bränner skattepengar. Stillasittande kan vara livsfarligt och det är livsfarligt att sitta för mycket och det är hälsofarligt att sitta för mycket. Greklands kris gynnar svenska turister och grekiska PASOK väntas göra historiskt dåligt val. Sverige har blivit varmare och enligt SMHI har Sverige blivit varmare. Krönikören Croneman skriver mer om VM-aktuella lipsillen Wikegård och på tal om VM så vann Sverige sin premiärmatch mot Norge. Avslutningsvis måste Fredde och Mickan flytta. Girl. Tom Waits.

2 svar på ”Tidningskrönikan 5 maj 2012, Girl & Tom Waits

  1. Som ju alla vet är det livsfarligt att leva men efter ett par glas vin kan jag stå ut med detta faktum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *