The Ox, Thunderfingers: John Entwistle!

Kommentarerna till ett nyligen inlagt inlägg om The Who ledde fram till att den här låten kom upp och kort sagt är det så bra att ingen ska behöva missa det bara för att personen ifråga inte har vett att dammsuga alla gamla trådar på vinifierat.se. Snacka om bloggservice och njut (och läs mer om The Ox). I hear thunder…

4 svar på ”The Ox, Thunderfingers: John Entwistle!

  1. Mmmm. Vilket godis för en nörd, tackar för det. Blir det bara lite varmare så startar ”tullandet” på nya lådan med Loirerosé 2011, inte lika stram som 09:an utan mera ”rakt på godis”. Måste kanske komplettera med ”Les Lauzeraies” eller vad tror du? Hur är strukturen på 2011:an?

    • Nja, kanske kan man se 2011 Les Lauzeraies som ett komplement till din Lorie-rosé. Om man jämför 2010 och 2011 är den nya årgången lite mer rund, lite mer färg, lite mer frukt (bland annat läckert inslag av björnbär), men samtidigt lite mindre mineral och därmed lite mindre stram struktur. På gott och ont. M a o lite grann som skillnaden du redan sett på Lorie-rosén. Rent generellt utmärks franska roséviner 2011 av den där rundare fruktigheten – kommer även igen i Provence och övriga Sydfrankrike. Mer basnörderi: http://www.youtube.com/watch?v=Avrfnt-ev6k

  2. Tack för den också, en gammal favorit, ”The Fish” tror jag. Glömde att berömma dig för noten ”Expertterapi”. Det är dags att få folk att fatta att det mesta som uttalas i ”The mainstream media” är ”riggad” information, nån har sagt nåt, andra återger, de övrig tror – den ”Nya religionen” – allt som sägs i nyheterna är ”sanningar”….. Numera ifrågasätter jag ALLT. Eller som healern och författaren (bl.a. ”Tidkrigarna”) Mikael Kvist skrev en gång – ”Det ogreppbara kan bara greppas genom att inte greppas”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *