7 svar på ”The Who igen

 1. Tack för musiken!
  John E var en stor anledning till att jag började spela bas. Således skall jag be att få kontra med The Ox (by The Ox himself) och I Can see For Miles… Jag gillar The Who bäst när det är ett J-A röj!!!

 2. Tack för The Who-bloggservicen! :))

  Har för mig att Hr Torstenson är en Stratocaster-man? Apropå inget men möjligen med tanke på Thunderfingers förkärlek för udda basar, så är jag själv (osmos?) är jag sen ett par månader tillbaka en stolt ägare till en bandlös Fenix Jazzbas. Bandlösheten har tagit plonkandet till nya oanade höjder (ung. som när jag undrar hur ett glas La Tache egentligen smakar o sen verkligen får prova! Hello Nirvana!).

  Jag är säker på att jag sett en bandlös Strata någonstans. Har du månne provat någon bandlös gura?

  *google*
  http://www.youtube.com/watch?v=1PyOZhgQnvU&feature=player_embedded

  Ja jääädrar… En SÅDAN måste vi ha!!!!

  • Cool klipp! Tack. Och cool bas du skaffat dig! Har dessvärre aldrig provat på en bandlös gura men inser nu att jag måste göra det… Hm, det där med Stratocaster-man kan bara besvaras med överkursnörderi och navelskåderi. Har alltid när jag haft råd hållit mig med både en Les Paul och en Strata och nog spelat mest Les Paul, men när jag nu, tack vare dig, skärskådat mig själv och funderat över vilken gitarr jag plockat fram mest de senaste åren så är det tveklöst Stratan. Ja, ta mig tusan: jag är en Stratocaster-man. Hendrix, Beck, Torstenson… Det känns bra. Och, vilket vackert ljud man kan få ur en Strata utan andra ansträngningar än rätt strängar och teknik, eller ja, vissa kan få det, som Nils Lofgren: http://www.youtube.com/watch?v=QkRu3x-IEyg

   • Visst är det skönt att komma ut ur the closet – eller kanske snarare case´et.

    Mattias Eklundh lirar också på strata, och JRV och Buddy Guy å nåra till vill jag minnas. Tänk: du har kommit HEM!

    Själv vill jag bygga den bas mr Leo kulle ha byggt om han bara haft tid. En stratakropp plus en mustangbashals. ”Fender Stratostang Bluesbass” typ. Eller så.

    Music is the Food of Love.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *