5 svar på ”Okritisk krishantering

  1. Vem vinner mest på den här typen av uttalanden/artiklar? Ordets makt är ibland kusligt stort.

  2. ”Hedgefondsstjärnor” har koll på ordets makt. Det besvärande här, liksom under hela krisen, är att så många ”journalister” och medier inte har det och framförallt har de, uppenbarligen, ingen uppfattning om den roll de själva spelar i det stora hela. Att enskilda skribenter/nyhetsförmedlare inte bryr sig om att kolla ”stories” som bygger på uppgifter från någon med egenintressen i saken är allvarligt för hela skrivarskrået. Sådana individer borde portas från seriösa nyhetsförmedlare. Å andra sidan borde också de seriösa nyhetsförmedlarna dubbelkolla sina artiklar och uppgifter.

    • Japp, såg att Levon Helm fått lämna in – har ingen bättre låt att returnera med så vi får fortsätta lyssna på ditt utmärkta val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *