Tymosjenko & joggning i Åre

Måste erkänna att knivbeväpnade 16-åringar i joggingspåret gör att Åre kan mäta sig med löparrundorna på Hammarbyhöjden, fyllda av småbarn och livsfarliga barnvagnsförare, och i de sydprovencalska skogarna, där vildsvinen härskar. Visst sätter det en extra krydda på löpartillvaron i Sveriges alpina centrum, men helt friskt känns det inte. Helt frisk är inte heller Julia Tymosjenko i Ukraina. Det är, förstås, inte trevligt alls och behöver hon stöd från annat håll ska hon få det, men, hur kommer det sig att hon plötsligt hyllas som någon slags icke-korrupt, rättskaffens politiker snart sagt överallt i ”väst”? Sanningen är den att såväl hon som sittande ledare är genomkorrupta.

 

1 svar på ”Tymosjenko & joggning i Åre

  1. Jag förstår inget, hon var korrupt och använde folkets pengar för dyra skönhetsoperationer, lyxliv och lät mörda folk som var i vägen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *