Jemelin, Materazzi, Wikegård och usla domare

Okej, okej, Ryssland var bäst, men den retlige filmaren Jemelin, som tillhör samma skara grisspelare som till exempel Marco Materazzi – och ledsen att

I samma liga som Materazzi och Rivaldo

låta som Wikegård här, men det enda misstaget spelarnas spelare Zinedine Zidane begick i VM-finalen var att han skallade för lågt, när han nu ändå skallade -och Brasiliens Oscarsvinnande Rivaldo,   skämmer ut vilket finlirande lag som helst. En skam för Ryssland. Men värst var, förstås, domarna. Har visserligen inte följt VM på några år eftersom Ishockeyförbundet valt att gömma undan turneringen så gott den kunnat, men det här är nog den sämsta domarinsatsen jag någonsin sett i ett ishockey-VM. Att Jemelin filmar och spearar är en sak: det är domarnas sak att se till att han inte kommer undan med det. Vissa kan inte borsta tänderna, andra kan inte döma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *