Nike, urin, kaffe & Guthrie Govan

Alltså, Nike har haft många chanser att vårda mig, men inte tagit dem, nu funderar jag, sedan skoföretaget Skecher tvingas betala 300 miljoner i skadestånd för utebliven viktminskning, på att stämma mig till ett sponsorship från Nike så det får upp huvudet ur sanden någon gång – God damn: Just do it ! Noterar för övrigt att Göteborgarna upptäckt att deras stad stinker och det beror inte på något annat än dem, eller i vart fall några av dem själva. Å andra sidan får man säga att det är bra att de, eller några av dem, i alla fall vill få bort stanken. Det är fler städer som borde följa göteborgarnas exempel. Och kanske skulle man ha en slags doftpolis som fick beskjuta urinerande människor med någon form av elektrisk strålpistol så det gjorde lika ont i urinerarnas läckande organ som det sedan gör i våra olfaktoriska organ när vi tvingas vandra i stanken och de kvardröjande ångorna av deras djuriska beteende. För övrigt kan ett studiebesök på RER-perrongerna på Gare de Lyon rekommenderas för alla som vill känna på hur illa det kan bli när folk går och läcker på fel ställen. Slutligen: den som dricker kaffe löper mindre risk att dö under de följande 14 åren! Detta är smått sensationellt och definitivt något jag skulle använda i min marknadsföring om jag drev en konditorirörelse. Och i övrigt gäller, förstås, för oss alla, att se till att förlänga livet med 14 år varje morgon (ja, Zoega, Arvid Nordqvist, Gevalia och Löfbergs eller varför inte Illy eller Lavazza ? – först till kvarn med rätt sponsorkontrakt kan få mycket utrymme här på bloggen). Guthrie Govan jazzar.

2 svar på ”Nike, urin, kaffe & Guthrie Govan

  1. Ett sponsorkontrakt med Nike skulle förvisso hjälpa dig att springa fort genom områden som kontaminerats med starka dofter, men varför inte stanna upp och sniffa istället? Kan ju vara användbart i vinproduktionen t.ex. Känner du igen doften av Göteborg eller Gare de Lyon under processen, kan det vara idé att genast avbryta tillverkningen.

    Apropå kaffesponsorer menar du förstås att ”först i kvarn” får ditt utrymme på bloggen? Hos mig är det alltid Zoegas Hazienda som hamnar i pressbryggaren. Dock färdigmalt, eftersom jag inte är innehavare av en tillförlitlig kaffekvarn. (Dock mal jag visst på ganska bra här märker jag…)

    • Om det lät sig göras vore det förvisso intressant att jämföra en del sådana här otäcka dofter – är ganska säker på att kunna pricka RER-perrongen på Gare de Lyon medan Avenyn i Göteborg måste återupplevas och – memoreras, däremot torde till exempel Kungstornstrapporna i Stockholm, stadens doftcentrum, vara lätta att identifiera. Men om nu Nike äntligen träder in som sponsor och om Nike då föredrar att jag joggar istället för sniffar så får jag nog finna mig det.

      Vad i övrigt gäller kaffefrågan gäller tand för tunga till dess sponsorn dykt upp och talat om för mig vad jag tycker och vi får därför låta oss nöja med andra som står och mahler http://www.youtube.com/watch?v=_CjoCAemK6Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *