Fynda ruttet & härsket

Är du på fotbollsresa i Polen och har ont i magen kan det enligt AB bero på svensk beredskap och, i form av konserver, utförsäljningen av densamma. Såvitt man kan utläsa av SvD och andra kan det här köttet dyka upp även på annat håll och man måste förmoda att det då är mycket prisvärda varor, om inte rent av fynd. För er som nu köttfyndar och vill ha ett vintips kan dessvärre inte Vinifierat förespråka något enskilt vin, men föreslår, på en höft, marknadens billigaste box alternativt en tysklandsimport, gärna i mångpack eller femliterskartong – det sistnämnda, voluminösa tipset lär gå särskilt bra till den, får vi anta, höga salthalten i konserverna; är även priset det rätta torde det vara ett tips som det osar fynd om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *