Leon Dormido: ett glädjebesked!

Vi vill, väldigt gärna, säga ”vad var det vi sa?” och säger därför nu ”vad var det vi sa?”. Vad sa vi? undrar månne ni eller så gör ni inte det och det kvittar lika för nu konstaterar vi helt enkelt, att Leon Dormido blev precis den succé som vinifierat påstod att det skulle bli när det släpptes 1 juni i år. Undra på det: ett riktigt bra vin, som dels sitter som en smäck till sommarens grillfester, dels vinner på lite lagring. I och med att framgången blev så total har folket bakom Leon Dormido, låt vara efter viss övertalning från Sverige, bestämt 1 att skicka vad de har kvar i lager av ”Leon Dormido”, enligt uppgift upp emot 7000 buteljer, till Sverige, vilket innebär att vinet kommer att finnas i era butiker ytterligare någon månad 2 att lansera sin ”Leon Dormido Reserva” och sin ”Leon Dormido Joven” i det svenska beställningssortimentet, kommer någon gång i juli och då återkommer er utsända blogg i fyndträsket med mer information om den saken.

2 svar på ”Leon Dormido: ett glädjebesked!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *