Film, Judy Garland & jag

Det har precis kommit ett knippe nya filmer på youtube med er utsände i vinvärlden som host. Notera att det sistnämnda ska uttalas och – läsas på engelska för att ni ska förstå hur bra detta är. Film ett: Er utsände talar kalksten med Laure Poisson- Michel (den svajigt spännande kameratekniken är enligt kameramannen avsiktlig, varför den alls är har dock ännu ej framgått av de tekniskt avancerade förklaringarna). Film två: Er utsände talar sten med Laure Poisson – Michel. Film tre: Er utsände talar årgångar i Tavel med Florent Aurange. Film fyra: Er utsände talar årgångar i Maipo Andes med German Lyon. Film fem: Judy Garland tar oss med på en oförglömlig tur bortom regnbågen, där man, om man är så lagd, kan checka in för att säga att Kilroy även varit där.

2 svar på ”Film, Judy Garland & jag

  1. Tycker att den svajiga kameratekniken känns ny, fräsch och spännande och markerar ett trendbrott inom filmkonsten. Lite som när Trier & Co lanserade Dogman… / Leffe

    • Jag böjer mig inför denna, som det förefaller, sakkunniga kommentar och låter mig väldeligen imponeras av insikten att det jag tyckte var en släng av mistral där jag stod i vingården nog snarare var historiens fläktande vingslag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *