Kim Jong-Un & Hyon Song-Wol

Enligt en massa medier av diverse slag har så allas vår Kim Jong-Un, den oövertäffade, den av sitt folk högt älskade, den som verkligen inte är någon driftkucku, funnit

Kim Jong-Un iförd allvar

lyckan i den kända sångerskan Hyon Song-Wol. Självklart måste då vinifierat visa sina följare vad som dyker upp om man youtubar Hyon Song-Wol och om någon av er talar koreanska får ni gärna berätta vad Hyon Song-Wol betyder – javisst borde nyhetsredaktionerna kollat det, men när de nu inte gjort så får själv vara bästa dräng. Nu njuter vi av den taktfasta Footsteps of Soldiers, den smäktande I love Pyongyang och den käcka Higher and faster.

4 svar på ”Kim Jong-Un & Hyon Song-Wol

  1. Överträffad endast av sin far, denne gigant, bäst i världen i Nordkorea på alla områden; Den bäste poeten, minnesmästaren m m och trots att golf inte är någon favoritsport, kan jag inte låta bli att imponeras av de fem hole-in-ones som han slog under sitt livs allra första runda. Släng er i väggen Woodsar, Ballesteros och Neumanns m fl, den bedriften gör ni inte om:)

    Ärligt talat, visst ryser man när man läser om dessa män.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *