Italienska marknader, New Paloma Beach & italiensk pop

Om man ledsnar på marknader i södra Provence och får för sig att styra kosan österut, finns det ett flertal trevliga marknader även där, just efter man passerat gränsen, till exempel: Torsdag: Bordighera. Fredag: Ventimiglia. Lördag: San Remo. Passa vid ett dylikt besök även på att äta på någon av de allt som oftast utmärkta plage-restaurangerna, som New Paloma Beach i Bordighera, som, bland annat, har en osviklig förmåga att få till en utmärkt skaldjurspasta, vilken bärs fram en trevlig och avspänd servis. Nico Fidenco. Drupi. Nico Dei Gabbani. Fausto Leali.

2 svar på ”Italienska marknader, New Paloma Beach & italiensk pop

 1. Hej på dig Lars,

  Du verkar må mycket bra!?

  Det är riktigt spännande att läsa dina intressanta funderingar och åsikter.
  Vad ska man inte missa i Montpellier-trakten, tycker du? 🙂

  Mvh
  Urika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *