Landhaus Bavaria, Bad Nauheim nära Autobahn

Man kan tycka att det är en aning överflödigt att känna till Landhaus Bavaria på Frankfurterstrasse 85 i Bad Nauheim och, inte minst, telefonnumret dit (060323074794), men den som kan detta utantill och som har memorerat den enkla men trevliga restaurangens, och dito hotellets, plats på kartan, har ett halmstrå att suga tag i när personen ifråga, någonstans norr om Frankfurt, plötsligt vaknar upp och inser, att den far fram längs Autobahn, förvisso måhända med ett mål, men utan kost och logi i den sena timmen, och att, med andra ord, det alltmer börjar luta åt att köra hela natten eller, möjligen, övernatta på en rastplats och bli antastad av rastplatsmarodörer. Ja, jag vet att ni fnyser åt detta just nu, men en dag kommer ni kanske att tacka vinifierat för denna, under vissa givna omständigheter, livsviktiga information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *