Googleannons översatt vin? & Pretenders

Såg på vägen hem från Sydafrika i en svensk vintidning följande två vinpresentationer i en

Hynde en gråsvart dag.

annons: 1. ”Detta vin är rikt på aromer av vita blommor, med en trädoft. Mycket elegant som ger vissa lystna toner av croissanter, bakverk och vanilj. Vinet förfinas för att uttrycka sig på lätt menthol och anistoer. Vin med en vacker komplexitet, åldrandet ger en lång eftersmak.” 2. ”Ett vin med en blekgul mantel. Ett välstrukturerat och ganska kraftfull stil, med mineral bakgrund. Smak från mogna vita frukter. Den sista tonen mineral med mer intensitet. Det här vinet visar rikedom av sin årgång och dess jord utan att vara tung.”. Vintage – Pretenders.

4 svar på ”Googleannons översatt vin? & Pretenders

  1. Vinbeskrivningar inte bara som poesi utan surrealistisk poesi är en smått absurd tanke och därför synnerligen tilltalande och kanske har jag missbedömt annonsen, kanske är den en spjutspets in i framtiden? Och, å andra sidan: vem förstår sig på vinbeskrivningar, egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *