Michelangelo 2012: Märkligt blir märkligare

Som för att visa att KWV:s märkliga provning häromdagen inte var det tokigaste Michelangelos jury 2012 kunde råka ut för, slog Pernod Ricard South Africa till med en helt fantastisk övning igår kväll. Kort sagt bjöd de in alla domarna till en provning och ganska välklädda och mycket förväntansfulla och inställda på att få prova PR:s första kanonviner från ZA reste vi från vår bas i Stellenbosch till PR:s HK i Kapstaden. Där väntade tre trevliga men ointresserade personer i jeans och utanpåbyxornaskjortor med fyra spanska Campo Viejo – standardviner och ett halvt dussin australiska Jacob´s Creek – standardprodukter.

3 svar på ”Michelangelo 2012: Märkligt blir märkligare

  1. Vinmakerskan på campo Viejo är cool, men annnars är de vanliga vinerna egentligen helt ointressanta.
    Däremot finns det ju en hel del av dem.

    • Ja, det hade varit en intressant provning om hon varit där med alla sina viner. Egentligen inget fel på Campo Viejos standardviner heller, de är ju, som sagt, standardviner, men oj så fel det här fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *