Les Halles, Lund

Mitt i Lund, påpassligt nog i Saluhallen, återfinns restaurangen Les Halles. Mycket bra service,

Mitt i Lund

utmärkt mat och, bäst av allt, en bra vinlista med visst fokus på Frankrike och… alla vinerna serveras på glas och jag menar verkligen alla, inklusive Clos Ste Hune 2004, som visserligen kostar 799 sek per glas, om jag minns rätt, men, hallå!, de har Clos Ste Hune på glas, det vittnar om en hög och rätt riktad ambition, som vi måste uppmuntra.

2 svar på ”Les Halles, Lund

 1. I Lund dväljes jag till vardags minsann.

  Visst är Lund fiiint!
  Liksom Ljuset härstädes.

  Får jag fira Edert besök med ett passande citat?

  ”Tack Gode Gud fårr att vi har eded å ingen e fårrdarvad!”
  /gammalt fint skånskt ordspråk.

  Välkomnmen tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *