Dagens Dagens Nyheter

I dagens Dagens Nyheter läser vi om min gamla kollega Inger Andersson, GD på Livsmedelsverket, när hon återigen säger det självklara: ”Dåliga matvanor hotar den

Portugisisk smilfink

svenska folkhälsan”. Så sant som det är sagt och det kan, uppenbarligen, inte upprepas tillräckligt ofta. Och det som sägs om matvanorna inkluderar, låt vara outtalat, även våra vinvanor. Vidare kan man än en gång konstatera, att ett snabbt och effektivt sätt för EU att spara en del pengar och ge sig självt lite mer anseende är att säga upp, utan avgångsvederlag och pardon, den häpnadsväckande inkompetente José Manuel Barroso. När jag tänker närmare på saken borde man helt enkelt ta och förbjuda både skräpmat och – vin och José Manuel Barroso.

3 svar på ”Dagens Dagens Nyheter

  1. Efter att ha läst Finacial Times upplysande artikel om de federationsplaner sagde Barroso förfäktar håller jag gärna med.
    Förbjud, och förresten vilket hotell i CPH gav dig denna
    vidriga upplevelse?

    • Eftersom hotellet trots allt uppträdde korrekt och drog av rejält på rumspriset, bad om ursäkt o s v, tänkte jag att jag inte skulle hänga ut det, men med det sagt och konstaterandet att hotellet nog gjorde vad det kunde för att minimera den olycka som inte bara jag utan även det drabbats av, faller jag till föga och avslöjar att det handlar om Quality Airport Hotel Dan, som inte hade sin bästa dag i måndags…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *