Vinutbudet & fördomarna 3.0

SvD har flyttat oss och vårt uppriktiga försök till sansad polemik avseende den svenska sortimentspolitiken, från pappers- till webtidningen, men vi får idag i alla fall göra en slutreplik. Att döma av kommentarerna föredrar de flesta att mest vara upprörda, irriterade på snobbar eller att diskutera monopolets vara eller icke vara, medan vi uppfattar oss ha  gjort ett ödmjukt försök att sätta fokus på den sortimentspolitik med vilken Systembolaget styr dagens marknad, något som rimligtvis ligger i allas intresse att ständigt diskutera. Intressant är att se hur vi efter det första inlägget beskylldes av monopolhatare för att vara monopolkramare, och nu, efter slutrepliken, beskylls av monopolkramare för att vara monopolhatare. Det är, förvisso, inte alltid helt lätt att hålla sig till saken när känslorna får råda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *