Skördeintervju med TV-sporten

”Hur känns det?” ”Näämen de känns bra, man va litrött på slute men allt gick bra.” ”Vad avgjorde skörden, att utfallet blev så bra?” ”Näämen vi jobba bra ihop, som ett lag, vi ville mycke.” ”Vad säger du om din egen insats, du valde att plocka chardonnay-druvorna just före regnen?” ”Näämen man få va nöjd.” ”Vad säger du om att årets skörd utsetts till seklets årgång?” ”Näämen de e alltid så när druvorna blir lätt övermogna eller när branschen ser att de finns pengar i omlopp.” ”Vad tror du om nästa års skörd?” ”Nämen de e bara å gå ut å göra sitt bästa, vi gör alltid vårt bästa, de e de bästa man kan göra.”

2 svar på ”Skördeintervju med TV-sporten

    • Näämen de e upp till vingårdsägaren, vi bara gör de vi ska, de e bara å gå ut på fältet å göra sitt bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *