Snuskigt om snuskrig & en intressant husmäklare

När handelsminister Ewa Björling historie- och aningslöst och på en iögonfallande naiv jakt efter lösummerväljare hotar Europa med ”fullskaligt” krig är det illa; när man inser att krigsförklaringen gäller det, i ett större perspektiv inte särskilt viktiga, exportförbudet för

Snygg snusdosa

snus blir uttalandet på ett imponerande vis smaklöst. Inga pepparkakor till henne i år… För övrigt: EU ska, naturligtvis, inte lägga sig i snusförsäljningen i Sverige. Däremot måste det vara EU:s rätt att skydda sina barns för närvarande oberoende överläppar mot de svenska snuskapitalisternas hänsynslösa försök att exploatera sina europeiska medmänniskors munnar. Sist men inte minst: i en annons i dagens SvD berättar mäklarfirman Erik Olsson att den ”enligt en undersökning fick… i genomsnitt 6,3 % bättre betalt än snittet på marknaden”. vinifierats tips till hugade spekulanter är följaktligen, att inte arbeta med Erik Olsson och spara 6,3 % på köpeskillingen. Snusfilm.

6 svar på ”Snuskigt om snuskrig & en intressant husmäklare

    • Såvida du inte använder Erik Olsson, då spar du, i alla fall om reklamen stämmer, bara 68,7.

  1. För min del skulle man lika gärna kunna dra ut i fullskaligt krig MOT snusanvändande i Sverige. Som feströkare är jag van sedan massor av år att visa hänsyn och gå ut och/eller hålla mej långt borta från mina medmänniskor när det är dags. Det behöver inte snusare. Nej, att sitta och gegga med snuset innan man ens har lämnat bordet efter en god middag, det är uppenbarligen helt OK. Många gånger tas snusdosan fram redan innan alla ätit klart. Snus luktar äckligt och surt snus luktar vidrigt:( Tack för ordet!

    Nu är det dags för sommarfest mitt i smällkalla vintern:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *