Årets julklapp: vinifierat – bloken!

Som tidigare meddelats på detta forum, har bloggen vinifierat blivit en bok, eller blok om man nu ska försöka sätta etikett på den här nya typen av

vinifierat – bloken

böcker baserade på bloggar. Inte minst av krasst ekonomiska skäl tycker vinifierat, bloggen, att var följare av densamma bara måste skaffa sig vinifierat, bloken. Bortsett från den ekonomiska sidan av saken, som, det ska villigt erkännas, kanske intresserar vinifierat mer än hängrunten, är det ett osökt tillfälle att vara en del av samtidshistorien och sätta sig i en position där historiens vingslag inte bara hörs utan, åtminstone till viss del, utgörs av en själv och, handen på hjärtat, hur ofta händer det? Så ta tillfället i akt att likställa dig själv med Karl XII, Caligula och Elizabeth I: köp, till exempel här, genast en vinifierat – bloken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *