Äta i Chablis & Matthew E White

Om jag nu är tillbaka i vindistriktet Chablis och vill äta en bit mat i själva byn Chablis, varthän går jag då med min hunger? funderar kanske ni, när ni är i reseplanerartagen och som ni är vinifierat-hängruntare tar ni, förstås, vinifierat till hjälp och upptäcker då, att om man på fastande magen återfinner sig, hungeromtöcknad och blodsockerlåg, vimsande omkring i en alltmer desperat jakt på något ätbart så är 18 Rue Jules-Rahier ochHostellerie des Clos, Chablis Hostellerie des Clos det man ska leta efter och om ni, vilket vi verkligen får hoppas, lyckas ta er dit så väntar klassisk och vällagad mat och en inte alltför diger men inte heller på något vis oäven vinlista och som grädde på moset: servicen är storartad och priserna resonabla och, låt vara att det inte är särskilt sannolikt, kanske kan den uppmärksamme notera hur Matthew E White från diskreta högtalare i taket långsamt smyger sig in i matsalen och målmedvetet tar sig in i gästernas om vad som sker omedvetna sinnen och fyller dem med en rofylld och behaglig känsla av världsfrånvänt lugn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *