Om internet vore alkohol

Idag debatterades på den franska radiokanalen France Info nyaFrance Info beroendeframkallande företeelser och vad man kan göra åt dem. Förbjuda dem rent av. Bland de saker som diskuterades var internet. Det slog mig då, att om man såg på internet som på alkohol skulle nykteristerna vägra internet och det statliga monopolets internetutbud skulle fokusera på massmarknaden och dess efterfrågan på porr, våld och poker.

2 svar på ”Om internet vore alkohol

  1. Vill bara meddela att när det gäller Chateau l´Arnaude så står det via SB:s hemsida att varan är slut hos leverantören. Jag gick dock ner till mitt lokala SB, slog näven i bordet och krävde omedelbart förändring och leverans.

    Dem lovade att vinet åter skulle vara tillgängligt för beställning 1 april.

    OK, det där med att slå näven i bordet är inte sant men det lät bättre när jag skrev det, fast det andra är ren och skär sanning

    • Tack för värdefull information – nu vet ni andra som tänkt/er beställa hur det förhåller sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *