Champagne & homosexuella insekter

En av de tunga nyhetsförmedlarna från min barndom, Skövde Nyheter, slog, ödmjukast och utan att vinvärlden, vad det verkar, tog någon som helst notis om världssensationen, i torsdags och i en artikel om Champagne och champagne, till med följande, smått häpnadsväckande, avslöjande, om hur man odlar och behandlar sina druvor i Champagne: ”Nu behandlas druvorna mot insektsangrepp. Det sker var 14:e dag. De behandlar insekterna med medel som gör dem homosexuella så att de inte utvecklas och förökar sig.”

4 svar på ”Champagne & homosexuella insekter

 1. I vanliga fall brukar man tala om sexuell förvirring, det är kanske så man ser på homosexualitet i Skövde. Jag pratade om feromoner med Nathalie Tollot- Beaut och hon berättade att de provat, men att hennes bror, som satte ut dem i vingården, hade kommit hem och spytt som en gris. Så de hade lagt ner efter att ha kopplat ihop illamåendet med just feromonerna.
  Min stilla undran om brorsan verkligen var en människa togs inte helt väl emot.

 2. S.N. har väl alltid varit Skövde Nyheter.
  Men, inte vågar man med de Tollot-Beautska erfarenheterna , använda feromoner på sina plommonträd i vår.
  Förvirrad önskar man ju inte vara, vare sig det ena eller
  andra sättet.

  • Hm, tanken slog mig att Skövde Kommun kanske använder feromoner i de kommunala parkerna med mera?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *