Förbud mot stolsokupationer – nu!

Att en resenär vill sitta ner i väntan på nästa buss, tåg, flyg eller vad det nu kan vara, är helt i sin ordning. Däremot är det inte okej att ockupera stolen intill med sitt bagage. Inte ens om resenären, på fullt allvar, tror, att väskanVäntstol inte orkar stå för sig själv. För att inte bli för långrandig: det är hög tid att förbjuda stolsockupationer! Ett lämpligt straff för den som inte har pli på sitt bagage är att få se detsamma sprängt till damm och intet av närmaste bombkommando samt att beläggas med förbud mot att resa med bagage. En, vad det förefaller, rimlig påföljd för brott mot det sistnämnda torde vara ett komplett reseförbud på obegränsad tid.

4 svar på ”Förbud mot stolsokupationer – nu!

    • Sitta på bagaget bör kunna gå för sig, kanske också att själv stå medan bagaget sitter – även det förefaller så dumt att det borde vara straffbart. Gud förbjude ett förbud mot King Crimson!

  1. Håller faktiskt med om att alternativet, stå medan bagaget sitter, är så dumt att det är bortom all sans så straffas skall det och absolut förbjudas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *