Lotus – äntligen!

vinifierat älskar att säga ”vad var det jag sa?” så: vad var det jag sa? En tidsfråga innan Lotus skulle vinna F1 igen. Tog mindre än ett år.  Idag vann Lotus och Kimi Räikkönen F1-premiären. Fint. Minner om Senna, Peterson, Clark, Moss och alla fina stunder vi haft tillsammans. vinifierat är lyckligt och firar på bästa sätt (OBS! endast för konnässörerna, nördvarning för er andra) här, härhär, här, här, här och här.Lotus 2013

4 svar på ”Lotus – äntligen!

 1. Delar glädjen! Lotus är ju ett alldeles äkta entusiastmärke. Jag blir bara så glad när jag ser dem i hetluften igen. Iofs hade jag helst sett dem i den traditionella gröna och gula kostymen men det får kanska vara måtta i galenskapen.
  Three Cheers for Lotus!!!

  (Inom parentes sagt var jag en stor fan av Minardi i F1. I 21 säsonger höll de igång stallet på en vattvälling och lite spiksoppa. Typ, iaf. Ofta sist och näst sist men det gör ju bara entusiaststämplen än mera vattenfast. Numera är det väl ombildat till Toro Rosso om jag har förstått rätt. Men det är ju inte riktigt samma sak…)

  • Visst borde de vara gröna och gula! Men svart och gul är väl acceptabelt. Skulle också vilja ha Clarks V8-ljud…

   Minardi! Visst, som de slet och kämpade! Minns jag helt fel eller placerade sig inte Alonso i sin grönaste ungdom med en Minardi, till allas förvåning?

   PS Mitt inlägg är, förstås, lite missvisande eftersom Kimi vann med Lotus redan förra säsongen, men kärleken till Lotus övergår förnuftet så jag gasade och gasar på som om inget hänt…

 2. Jag hejade på Kimi förra året och hejar på han i år med.

  Det finns ingen en annan förare som han i F1 med noll intresse i politiken av sport, men istället har han sinnet på banan.

  Kan inte beskriva hur glad jag är för hans vinst i Australien!

  • Ja, han är cool och som landsmannen Häkkinnen både kylig och snabb, vore riktigt kul om han och Lotus vinner i år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *