Hygienförknippat förbud & lämpligt straff

Med omedelbar verkan måste alltför hala småtvålar och trånga duschkabiner förbjudas! Särskilt hårt ska den straffas som installerar en trång duschkabin i sitt hotell och förser den med en hal småtvål. vinifierat kräver ett tydligt EU-direktiv och ett väl tilltaget standardmått för gemenskapens hotellduschkabiner! Vill i sammanhanget påpeka, att den som i likhet med en här icke vid namn nämnd polsk hotellvärd kombinerar en trång duschkabin och en hal småtvål med dålig avrinning och ett varmvatten som kommer och går och en duschhandtagshållare som erbjuder den rimligtvis föga efterfrågade tjänsten att på egen hand ständigt vandra neråt på sin stång, den rackaren ska sättas i vår tids stupstsock, en för trång duschkabin med ankelhögt, kallt vatten, och ställas ut på stadens torg, där den får trängas i sin kabin till dess den hittat tvålen som planterats i ansamlingen vid och ovan sina brottsliga och vattenkalla fötter.

8 svar på ”Hygienförknippat förbud & lämpligt straff

 1. Håll ut! Du är bara några dagar ifrån två rejäla grekiska olivtvålar som förhoppningsvis ligger och väntar på dig.

  • Tanken förespeglade mig mest hela tiden medan jag desperat sökte efter den hala småtvålsuslingen där i Krakow. Ska bli skönt med en riktig tvål!

 2. Nåväl, minns med evig förundran duscharna vid ett besök i forna Sovjetunionen. Där var det säkraste sätten att bli blöt en ståplats på toalettlocket! Och då var det ändå en jaktdatja för den dåvarande noblessen som var min tillfälliga bostad.
  Men jakten var superb och vildsvinen verkligen stora …

 3. Utan lödder
  badar slödder…

  Visdomsord!

  Glad att du slapp levande från ”äventyret”.
  😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *