Djuret & Nirvana

Det här krogtipset riktar sig till dig som tycker om djur inte bara i bur, i koppel, under sadeln eller i frihet utan också på bordet. Lejontorngruppen eller vad det nu kan heta det här som bland annat omfattar Pubologi, Tweed ochDjuret Djuret, har kommit på att den ska hålla sig med en krog, påpassligt kallad Djuret, som tillvaratar allt på djuret som vore det 1800 kallt. Fungerar det? Fantastiskt bra för alla som i likhet med vinifierat kan tänka sig gilla konceptet eller som bara vill dit av pur nyfikenhet. Dessutom är miljön där på Lilla Nygatan i Gamla Stan och allt annat som har med saken att göra också utmärkt och det gäller inte minst den tämligen omfattande vinlistan. Trerättersmeny för 495 sek måste sägas vara klart prisvärt även om man inte tar till bondfångarknepet att jämföra med ommärkt köttfärs på snabbköpet eller oätlig snabbmat på färjan mellan Rödby och Puttgarten. Mycket bra. Nirvana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *