Förbud mot att illbliga & bingo i joggingspåret! & Bad Barber

Okej, det är sant att jag kom till den svenska friluftsanläggningen i min bästa Asics-rustning medan de flesta gick runt i tunna vårjackor och, i förekommande fall, övervintrade luvor. Sant är också att jag sprang medan de andra spelade något slags bingo i löparspåret – ett ofog som måsteBad Barber förbjudas med det snaraste, Herregud! man behöver inte ens smaka på namnet ”joggingspår” för att inse att det inte har något med Bingo att göra, och, tvingas man nog tillägga här, viceversa – och bara för det tyckte, tydligen, majoriteten av de vilsekomna bingospelarna att de hade all rätt i världen att illbliga på mig, som vore jag från yttre rymden eller Irak eller något annat som de kanske tycker är farligt, för de lömska bingofanatikerna såg snarast ut som om jag inte hörde hemma där i löparslingan och inte tvärtom. Det är inte okej och snart kommer det vara förbjudet både med joggingbingo och illbligning nu när vinifierat satt svenskarna, särskilt politikerna och juristerna, på spåret. Bad Barber.

4 svar på ”Förbud mot att illbliga & bingo i joggingspåret! & Bad Barber

  1. Bingo i joggingspåret, vad är detta för tokigheter? Vad kommer härnäst? Bingospinningpass med Loket Olsson och Lotta Engdahl? Förra veckan sprang jag (bakifrån) in i en större flock av PRO-medlemmar som gick och beundrade naturen, eller nått. Mitt högljuda flåsande skrämde dem inte. När jag skrek ur spår tittade de bara glatt på mig (de som hade hörapparaten på) och jag fick med diverse finter och likt Ingemar Stenmark runda dem en efter en. Här krävs många förbud. Eller fler parkbänkar som di gamle kan sitta på så att de inte är i vägen när vi med lite mer spring i benen kommer.

    • Otroligt och ja, vad kommer härnäst? Yogakurser i springspåren? Relaxavdelningar? Kungsängenoutlets? Här gäller det att sätta ner foten medans tid är!

  2. Har varit ute för samma sak; bingopromenad i springspåren. När så äntligen snön och därmed även hysteriska laggåkare är borta, då dyker nästa ”ta plats”-gäng upp, bingofolket. Det är bara att gilla läget, som man brukar säja, och undvika söndagsförmiddagar, åtminstone där jag brukar springa, och satsa på tidiga kvällar, för då får man för det mesta ha spåren helt för sej själv. Då brukar det nämligen vara nästan helt folktomt.

    • Det är för bedrövligt och sorgligt. Du vågar dig bara ut i joggingspåret tidiga kvällar. Övrig tid ägs alltså våra springspår av någon slags bingohuliganer! Kan inte Janne Josefsson titta på det här? Eller Plus-Sverker? Vad gör Nike?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *