Minitwitterresumé, NY Dolls, Buster Pointdexter, Syl Sylvain & Johnny Thunders

Resumé av vinifierats Twitter-verksamhet sedan senast: ”Somdebody call the singing detective” (som svar till Rasputin Records sedan de satt ut en bild på en man som rånat en skivbutik, usch, ja, den var ganska dålig), ”Systrar och bröder fotbollssupportrar, fotbollen är till för oss, men vi är till för klubbarna, inte tvärtom” (efter, de senaste, händelserna i DIF), ”Bet my friend The Catalan Cook is pleased now” (sedan El Celler de Can Roca utsetts till världens bästa restaurang), ”Den svenska fotbollspubliken har mycket att lära av publiken på Gothenbourg Horse Show” (hästungdomar är, tveklöst, enJohnny Thunders fantastisk publik, alltid lika positiv, jublande glad och hänförd som Bossens mest trogna fans), ”Det är irriterande att SAS inte kan ha tillräckligt med svenska tidningar på flyg till Stockholm”, ”Paris-demonstranterna mot samkönade äktenskap borde fråga sig vad som är värst, gifta sig av kärlek eller skrika ut sitt hat på gatan?”, ”Måste erkänna att jag ikväll upptäckt att Le Petit Cheval 89 är utmärkt vin till tacos”, ”Spontanitet: meditation i det undermedvetna; medveten konstruktion av eftertanke utan förnimbar förlaga”, ”Rent krasst kan transfett vara otroligt gott. Särskilt med en dubbel espresso i vårsolens sken.”, ”Människans frihet kan aldrig bli större än dess moral”, ”Rättvisan är blind och därmed också understundom omoralisk.”, ”Ökad korruption beror på girighet, minskat medborgarintresse och svag press: varannan svensk misstror kommunpolitiker.”, ”Really dislike too small too slippery soaps and too small shower cabins in hotels… And cold hot water.” , ”If we who can afford don’t pay for serious journalism, who will? Please note: serious journalism is of the most significant importance”. NY Dolls, Buster PointdexterSyl Sylvian, Johnny Thunders.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *