Schampo, Yes & MC5

En vaken och påpasslig HR med särskilt intresse för inläggen om duschkabinstillkortakommanden och liknande, har försett vinifierat med en text snodd från facet och denna, viktiga, text har nu, lätt, bearbetats av er utsände i världensMC5 duschkabiner och serveras er här, tag lärdom: ”Schampovarning! Förr använde jag schampo i duschen. När jag tvättade mitt hår rann schampo ner över hela min kropp. Jag gjorde det trots att det på schampoflaskan klart och tydligt stod ’För extra fyllighet och volym’. Inte så konstigt att jag gick upp i vikt. Men nu har jag hittat botmedlet. Sedan en tid använder jag Yes diskmedel istället. På de flaskorna står det lika klart och tydligt som varningstexten på schampoflaskan ’Löser fett som annars är svårt att ta bort’. ” MC5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *