Förbud mot målbrottsungdomar! & Annika Norlin

Insåg, under gårdagens returflygning från Italien, att den verkliga ungdomskriminaliteten står att återfinna hos de ynglingar som utvecklar så kallat målbrott. Satt framför två hysteriskt pipande och, framförallt, förskräckligt fult skrattandes – typ, på inandning, som små fågelpip, iiiihhuh, iiiiihuh, iiiiihuh – kriminella ynglingar och led, som alla andra, något så förgjordat av detta hänsynslösa överljudsövergrepp på omgivningen. vinifierat kräver målbrottsförbud nu! Ynglingar som inte klarar av att hålla tillbaka sitt kriminella jag i tonåren ska antingen få hjälp med snöpning innan kroppens, efter förbudet, olagliga krafter tar över, eller så kommer de att hållas på ungdomsanstalt till dess de pratar som folk igen. Isarna med Annika Norlin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *