Bo i Yountville, Ca & Hold Me x 2

Vilse i Napa Valley, ingenstans att bo, lost, på lipen… torka dina tårar ity vinifierat, denneNorth Block lille hjälpare i nöden, bistår dig även i en slik ödesstund och tar dig i handen och håller om dig och tar dig med till North Block och hoppas att du har råd för helt gratis kommer det inte vara men dollarn är ju så låg nu och du behöver själv muntras upp, minns hur du nyss kände dig i början av meningen!, och ja, då är North Block stället för dig, ett stenkast från alla krogarna, med egen finfin pool, mysiga rum, schysst frukost och en innergård där du kan röka en cigarr eller två och du kan, om andan faller på, i din telefon, platta eller vad du nu lyssnar från, ta in She & Him och tänka på vinifierat eller om du tycker att natten ännu är för ung först höra P J Proby köra sin variant av det här med att hålla mig.

2 svar på ”Bo i Yountville, Ca & Hold Me x 2

  1. Ack! P J Proby!!!
    Mannen som spräckte sina brallor på inandning… Det var tider det! 🙂
    Var Hr Torstenson möjligen och åt på någon bra lokalitet i Yountville?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *