Clos des Roses & Guns N’ Roses

Precis i utkanten av Fréjus, ni vet den där urgamla kuststaden som är hopbyggd med St Raphaël och där Sverige och Frankrike spelat klassisk Davis Cup-tennis och som nästanClos des Roses alla i Sverige uttalar på hemgjord engelskfranska typ ”Fräjjass” istället för typ, mer korrekt, ”Frekyss (som i kyss)”, just innan man kommer fram till vägtullen mot Nice, in till höger, där ligger Clos des Roses. En vingård som försetts med en förstklassig restaurang, Bastide du Clos, och ett antal övernattningsrum. Här kan du sitta på terrassen och äta medan du blickar ut över de välskötta vinfälten och medan den alerta personalen ser till att du aldrig sitter torr eller hungrig. Inget att invända således? Jo, det är aningen för dyrt för vad det är, men åk dit, titta på de vackra byggnaderna och skulpturerna, som finns lite här och där, och ta bara en förrätt och ett glas vin och intensivnjut av utsikten så länge du förmår dra ut på förrätten. Guns N’ Roses.Röd panter Clos des Roses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *