Malmö tar Forbes med storm & Bad Barber

När Forbes utser världens ”15 most inventive cities” kvalar Sveriges tre stora in och allraBad Barber högst på listan hamnar er i världen utsändes gamla och både då och nu av denne omtyckta hemstad Malmö, som blir fyra – en placering som känns som en skön motbild till alla negativa rubriker staden oförtjänt ofta får. Vi gläds och firar med ny musik från Malmö: Bad Barber, Bad Barber och Bad Barber.

6 svar på ”Malmö tar Forbes med storm & Bad Barber

  1. Konstigt att Malmö alltid nämns i positiva ordalag men oftast av människor som inte bor här.

    Själv har jag försökt få ut rätt pris på huset ett antal gånger för jag vill till varje pris lämna staden som Gud glömde.

    • Klart att Forbes har nollkoll egentligen, men jag trivdes bra när jag bodde i staden och tycker det är kul att komma tillbaka till den. Gissar dock att huspriser o d dalade en del när den svenska kronan stärktes mot den danska?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *