Torsdagsfilosoferande: sum up & Elvis

Den som är elisabetansk såväl till det inre som det yttre är i bästa fall en charmig bohem, i värsta fall ett hopplöst fall. Den som fullt ut är franskklassicistisk såväl till det inre som det yttre är vanligtvis en hämmad petimäter vars livsluft är andras misstag – de gör hens tillkortakommanden lättare att bära. Elvis.

2 svar på ”Torsdagsfilosoferande: sum up & Elvis

  1. Hej igen! Nu kan jag rösta (tack för det), men jag kan inte gå tillbaka och titta på föregående inlägg. Gäller detta bara mig, eller är det bekant för flera?

    • Hej, märkligt, har provat att ”gå bakåt” via min telefon (ute och reser) och det gick bra, borde fungera, men jag ska be webmastern titta på saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *