Den ukrainska vittoffelns sköna revansch & Trololo da capo

Det råder nu inga tvivel om att Den ukrainska vittoffeln är på väg tillbaka. Och det medFransk ukrainsk vittoffel stormsteg. Hann knappt hem från skördearbetet på Tenuta Pietra Pinta utanför Cori förrän jag sprang på ett par nyputsade, glatt skinande, sparsmakade och franskklassicistiskt rena franska vittofflor på HyperU i Les Arcs. Fattar ni? Den ukrainska vittoffeln har nått Les Arcs! Vem kunde tro att det någonsin skulle ske? Nu känns det som att inget längre kan hindra vittoffelns framfart.Vi tar ett da capo på det.

4 svar på ”Den ukrainska vittoffelns sköna revansch & Trololo da capo

    • Varsågod – ja, alltför länge sedan, ska försöka hålla ögonen öppna så det inte behöver ta lika lång tid igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *