Presstopp: Svensk klassiker nu på youtube

Jamen så finns den äntligen på youtube, den av vinifierat efterlysta Rosa, och sedan tidigare kan vi lyssna påMobben Elektrisk natt Pansarmamma där och så här kan Peter R Ericson från Mobben låta idag och ni som inte tycker om det här får försöka med lite Renata Tebaldi istället.

3 svar på ”Presstopp: Svensk klassiker nu på youtube

  1. Hela skivan finns, till min förvåning,på Spotify, Rosa är väl den låt som stått sig Elektrisk natt går an, de övriga är en aning efter bäst före datum (tycker jag i vart fall idag)

    • Jo, albumet som helhet tillhör kanske inte musikhistoriens oumbärliga album som White Album och In The Wake Of Poseidon, men Rosa pryder fortsatt sin plats som milstolpe i den svenska musikhistorien -spelade den f ö igår för Äldsta Dottern som med omedelbar verkan tog den till sig.

  2. Har också tryckt på den på barn och bror m.fl och alla som jag känner till har tagit den till sig, om de fått chansen. Slutsatsen är såklart att låten spelas alltför sällan, så du gör en god insats och välgärning genom att via detta medium sprida den. Tack för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *