Äta nära AlOx(OH)3∓2x – it, fotbollskommentar & rävprat

Nästa gång du puttrar fram i den vackra Baux-dalen vars största sevärdhet är den urgamla byn Les-Baux-de-Provence är du inte bara nära bauxitens ursprung, storartade konstutställningar, slående vacker utsikt, diverse kulinariskt potentiella höjdpunkter och Domaine Baux de ProvenceRicheaume utan också den tämligen anspråkslösa krogen Fleur de thym i Maussane les Alpilles. Ja, den ser inte mycket ut för världen där den ligger strax utanför Maussanes kärna och det är inte en trestjärnig Michelin-krog, men, den som vill få sig till livs en gedigen lunch eller middag serverad med ett kompetent leende och utan att det kostar trestjärnigt har hamnat rätt. Nästan allra sist: Sveriges första halvlek igår luktade Frankrike-Domenech-Sydafrika-fiasko lång väg, är laget så oinspirerat och uselt är det bättre att inte komma med till VM. Några spelare ville och försökte, andra var lika passiva som pinsamma. vinifierat vill, förstås, se Sverige i VM, men då måste laget alltid spela som i andra halvleken – när det är som sämst. Och såvida ni inte sett det här, lika listiga som usla, klippet är det dags att göra det nu.

2 svar på ”Äta nära AlOx(OH)3∓2x – it, fotbollskommentar & rävprat

    • En tillräckligt fånig låt med en tillräckligt fånig dans är tidens melodi – så dessvärre är det nog i grund och botten inte bara ett litet bus. Men det säger, förstås, mer om oss och vårt Nu än om personerna bakom filmen. Vi lever, som förmodligen alla våra förfäder också gjorde, i en intressant tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *