Zadie Smith: NW & Damian Marley

Problemet med riktigt bra böcker, särskilt om de skapats av en favoritförfattare, är att de tar slut. Har verkligen försökt ransonera Zadie Smiths senaste epos, NW, men nu är det oåterkalleligen slut. Över. MenZadie Smith NW inte borta. Ska försöka glömma den så jag kan läsa om den om ett tag. Eller kanske läsa den på ett annat språk. Så som jag gjorde med hennes debut White Teeth. Det fungerade nästan. Var definitivt värt det. Grejen är att Zadie har allt. Hon skriver galet bra, äger i övermått den för en sann författare avgörande analysförmågan och hon har alltid mycket att berätta. Här djupdyker hon återigen i Londons förorter och människorna, framförallt ”andragenerationens invandrare”, som är sprungna ur denna miljö. Vår tids Dickens eller så. Snyggt smitt, smart och suveränt. vinifierat kräver Nobelpriset i litteratur till Zadie Smith. Welcome To Jamrock.

4 svar på ”Zadie Smith: NW & Damian Marley

  1. Förutom att hålla med dig om att Zadie Smith är en enastående bra författare, undrar jag lite över leveranserna från Terrifics vinklubb. Är det något att vänta framöver???

    • Tror årets tredje och sista låda är på väg ut i november, numer sex flaskor i lådan. Passar vidare till Terrific Wines Club för mer exakt svar.
      Zadie Smith: om du mot förmodan ännu inte läst NW har du en högtidsstund att se fram emot!

  2. Stämmer bra. Nästa låda kommer ut i början av november och vi väntar bara på att våra nya fina lådor (6-pack) ska anlända. Innehållet är inte heller helt fy skam och klubbmedlemmarna bjuds på såväl mumsig Pinot Noir, krispig Bourgogne och modern Rioja. Mer info kommer inom kort. Mvh Terrific

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *