Vinifiktioner & Echoes

Mischa Billing lyfter i senaste upplagan av Aftonbladet Söndag fram det klassiska, och förVinifiktioner-AB varje litteratur- och vinväns bokhylla nödvändiga, verket ”Vinifiktioner” och vinifierat vill inte vara sämre och uppmanar därför och härmed sina HR att snarast införskaffa ett, eller flera, ex. Boken bör, förstås, beställas via din bokhandel, men den som vill snika slår till på en ”Vinifiktioner” via den här länken och då till det facila priset av 50 sek inkl moms och frakt.  Här lite mer om boken. Här Echoes, Echoes, Echoes. PS som framgår av kommentarerna är det enklare att beställa ”Vinifiktioner” via info@terrificwines.se än den ovan angivna länken.

5 svar på ”Vinifiktioner & Echoes

  1. Jag försökte (?) nyss beställa ett ex av Vinifikationer via Terrific Wine – man tycks inte få någon bekräftelse på sin beställning när man har tryckt på ”sänd”? …eller kanske boken är utsåld redan… 🙁

  2. Hej Thomas
    Så vitt vi vet ska det fungera men uppenbarligen inte eftersom vi inte har fått in din beställning. Vi undersöker vad det beror på och ber att få återkomma men i väntan på det får du gärna skicka din beställning till info@terrificwines.se. MVH Terrific

  3. Tack för att du uppmärksammade problemet Thomas och tack för snabbt svar Terrific. Vi ser med otålighet fram emot ett besked om att den i inlägget inlagda länken fungerar, men till dess vill vi uppmana envar att istället för att länka sig till den inte fungerande funktionen på Terrifics sajt beställa boken via mail-adressen info@terrificwines.se .

  4. Sådär! Nu har jag mailat en beställning. Detta bokverk varken vill eller kan man vara utan!
    Tack för en snabb och effektiv lösning på problemet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *