Richard Rocks!

Inte så ofta vi får oss nyskrivna svenska musikaler till livs. Häromdagen ordnades ettRichard Rocks releaseparty för rykande färska Richard Rocks!. En musikal, eller kanske rent av rock-opera, med musik av Peter Robsahm och text av Maria Robsham (ja, det är som det låter så att de är gifta). Peter har spelat och komponerat seriöst om inte sedan barnsben så i vart fall sedan tonårsben och är väl värd den här framgången, samtidigt som det helt klart är så att han musikaliskt utvecklats och utvecklas hela tiden. Kul, tycker vinifierat inte bara som gammal kompis. Att sedan Maria Robsahm tycks ha fått till ett utmärkt libretto gör inte saken sämre. Enligt planerna kommer musikalen få sin urpremiär i Leicester i sambandRichard Rocks 2 med att Richard III:s kvarlevor begravs på nytt, sannolikt någon gång under sensommaren 2014. Därefter är tanken att spektaklet flyttar till London. viniferat önskar Maria och Peter och alla andra som är inblandade i projektet all lycka och framgång med det här ambitiösa projektet och ni som inte tillhör det nyss nämnda gänget får här chansen att provlyssna på lite demo-material: Save Me From That Night och Prayer.

2 svar på ”Richard Rocks!

  1. Stort tack för dina fina ord! Passar på att här och nu inbjuda till ett liknande releaseparty i London någon gång i februari 2014, om det skulle passa in i tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *