5:2 femetta & Reed/Lennon

Vilken fullständigt strålande idé det är det här med 5:2-dieten. Hustrun har av okänd anledning fått för sig att hon ska prova på denna nymodighet. Inledningsvis var er utsände5-2-dieten i Epikuros rike både oförstående och ointresserad, men har nu bytt fot. 5:2dieten är något alldeles fantastiskt och det är en innerlig önskan att Hustrun fortsätter med den i all evighet. Saken är nämligen den att hon, gissningsvis i likhet med alla andra 5:2:are, inte dricker vin de där två dietdagarna. Följaktligen dricker vi numer de finaste finvinerna två dagar i veckan hos oss. På tal om något annat så är en riktigt bra sak med Lou Reed hans fantastiska sångröst och varierande tonsäkerhet, något jag, vare sig jag ville eller inte, kom att efterlikna då jag, undantagsvis, fick förtroendet att sjunga i någon av de grupper jag medverkat i samt då jag leder allsången i samband med jul och kräftskivor, således njuter jag alldeles oerhört av den här suveräna versionen av en Lennon-klassiker.

8 svar på ”5:2 femetta & Reed/Lennon

  1. Jag förmodade detta. Är det inte risk för att det under dessa två dagar sker ett blodsockerfall (hos den ena parten) vilket leder till viss missbelåtenhet som kan få negativa effekter för finvinskonsumenten?

    • Tack, det gör jag gärna, och tack för Laurie och Lou – hon är ju utmärkt bra också ( fast få bra klipp med henne på youtube).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *