Förbud mot monsterbullar & nyttigt bröd! & Pixies

Sedan en tid är det stört omöjligt att få sig till livs onyttigt bröd på svenska fik. Inte en tekaka eller fralla så långt ögat kan nå. Däremot en massa grå brödbitar som någon, i vad man får förmoda är ett desperat försök att få dem att se aptitliga ut, laddat med röd eller, i förekommande fall, gul paprika och en eller annan torr grönsak av annat slag eller, möjligen, växt, vanligtvis grön. vinifierat kräver ett förbudkanelbulle mot dessa oätliga nyttobröd! Vad som dock är etter värre är ofoget att sälja gigantiska, på anabolt steroidvis uppblåsa monsterbullar av kaneltyp, som om vi kanelbullsälskare vore någon slags sjuka frossare, som inget hellre önskar än att äta för mycket av vad det vara må. Självklart vill vi inte det och för er som värnar Kanelbullen vill vinifierat höja ett varningens finger: de här monsterbullarna får folk att föräta sig och därmed vända produkten ryggen. vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot monsterbullar av kaneltyp! Samtidigt förväntar sig vinifierat att Sveriges EU_parlamentariker snarast ser till att driva igenom en EU-norm för hur en kanelbulle ska se ut och hur den ska smaka. Den förflackning vi nu ser är både ohälsosam och onödigt bränsle på domedagsprofeternas malande kvarnar. Pixies i repris. Pixies i repris. Pixies i repris. Pixies.

6 svar på ”Förbud mot monsterbullar & nyttigt bröd! & Pixies

    • En utmärkt idé! Och varför inte skydda tekakan och frallan också? Särskilt frallan med prickar på. Och kanske borde barkisen skyddas samtidigt? Jag menar, hur ofta stöter du på en barkis idag?

  1. Du får höra av dig till oss när du är i Malmö nästa gång så skall då fika så att du spricker. Vi bakar allt själv och det är allt från rågbröd till luftiga bullar (frallor är benämningen norr om Skåne) som absolut inte mättar ett dugg är förbannat goda med massor av riktigt smör och gräddost.

    Här finns alltid kanelbullar i frysen och våra är knappt gräddade. Jag älskar ljusa kanelbullar. Har du tur kanske du kommer när vi gör dem så kan vi frossa i degen. MUMS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *