Förbud mot utandningspustar

Du har säkert upplevt hur personen intill dig, på bussen eller mötet, plötsligt lutar sig in i din bekvämlighetszon och släpper ut en luftpust ur munnen. En slags suck, rakt in där du inte vill ha den. Även om pusten råkar vara luktfri vet du aldrig vilka baciller som dväljs i den. Ändå värre: personen mitt emot dig vid matbordet lutar sig plötsligt lätt framåt och innan du hinner reagera har hen lagt en rejäl, småvarm luftpust på din tallrik. Vi måste sätta stopp för detta – nu! vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot utandningspustar in i andra människors bekvämlighetszoner, och skulle pusten vara illaluktande, kommande från en förkyld person och/eller landa i din tallrik, ja då ser vinifierat ingen annan råd än att personen snarast måste placeras i fängsligt förvar till dess den kan kontrollera sin utandningsluft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *