Förbud mot hotellkorridorljud! & Eagles

vinifierat kräver, med omedelbar verkan, förbud mot ljud i hotellkorridorer. I mindre allvarliga fall, som svagt mummel och tunga steg, kan man tänka sig att det räcker med omedelbar utvisning från hotellet som straff. I mer allvarliga fall, som ohämmat hostande, högljutt prat och rena fyllevrål och smygrökande utanför andras dörrar, ser vinifierat ingen annan råd än att personen ifråga dels, omedelbart, utvisas från hotellet och, dessutom, beläggs med besöksförbud på världens alla hotell under de 365 dagar som följer direkt på dagen för den lika onödiga som provocerande och straffbart dumma och nonchalanta förseelsen. Eagles.

3 svar på ”Förbud mot hotellkorridorljud! & Eagles

    • Haha, njaee, Hotel C må vara uttjatad men det är en bra låt, å andra sidan är det ovan nämnda hårdaste straff som gäller för den som fyllesjunger Eagles eller, ändå värre, efterhärmar gitarrsolona i Hotel C i hotellkorridoren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *