Nu får det vara nog! & Muse

Alla vet, både genom allmän kännedom och Arn och andra upplysande böcker, att Svea Rikes vagga stod i Skaraborg. Det torde också vara allmänt känt vilken hedersknyffel Skaraborgaren är. Nu är frågan varför vi Skaraborgare ska dela med oss av oss till alla andra. Vi har genom ett skaraborgskt västgötating kommitSkaraborg fram till att nu får det vara nog och har därför startat det politiska partiet Skaraborgdemokraterna (revolutionärerna) (SD(r)) med det uttalade målet att kasta ut alla er andra från det ni kallar Sverige, men som egentligen är vårt och skaraborgskt rakt igenom. Möjligen ler någon av er åt detta tilltag och tror sig sitta säkert i den svenska sadeln, men, tillåt oss skratta, hahaha, där har ni i sanningen kalkylerat åt fanders ity meddels fagra löften, hets mot folkgrupp, alltså er, och, i den mån det är nödvändigt, lagom avvägda mängder våld mot värnlösa samt galna utfall kommer vi få all den uppmärksamhet vi behöver och sedan är vägen öppen till vår lycka – för övrigt samma väg som bär utför och bort för er – och vår lycka, och vårt mål, är att återskaraborgifiera det som rättmätigen tillhör oss. Förbered er på att äta grynkôrv ni snyltares skändliga avkommor som kallar er svenskar! Muse.

4 svar på ”Nu får det vara nog! & Muse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *